Fulpra Cargo Bakfiets voor Bedrijven

Gemiddelde lease van €259 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Over Fulpra

Fulpra is de Nederlandse fabrikant van de meest professionele cargobike oplossing in de markt. Met kantoor, R&D, productie en support onder één dak in Nieuwegein (Utrecht – NL), bieden we een totaaloplossing voor operaties in de bezorging en servicelogistiek. Als leider in het professionele cargobike segment maken we het verschil op laadcapaciteit, bouwkwaliteit en service. Zo komen onze klanten iedere dag betrouwbaar tot aan elke voordeur. Inmiddels rijden onder meer Fedex, DHL, Vinted, Tier, Budbee, PostNL, Medipoint en vele gemeenten op Fulpra cargobikes in meer dan tien landen.

De Fulpra cargobike combineert laadvolume en robuuste engineering met de gemakken en soepele rijeigenschappen van een fiets. Niet zomaar een fiets, maar de krachtigste in zijn soort. Volledig gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Zo hoef je niet meer met een bestelauto de stad door, maar neem je wel eenvoudig diezelfde lading mee. En kom je via fietsroutes eenvoudig, schoon en snel tot aan iedere voordeur.

Het L model heeft een laadcapaciteit van maar liefst 2000 liter. De fiets is exact 1 m breed, 3 m lang en 1,57 m hoog. Hierdoor heeft de rijder ook zicht achter, zonder gebruik van spiegels.

Specifieke features model

/ 2 m3 & 300 kg laadcapaciteit /  2,6 m3 & 300 kg laadcapaciteit (!)

/ 60-80 km range

/ 360° zicht als rijder

/ Geschikt voor inrijden rolcontainers (niet alle modellen)

Unieke features Fulpra

/ Nederlandse kwaliteit met eigen service & onderhoud

/ Ongeëvenaarde laadcapaciteit

/ Stabiel én wendbaar met korte draaicirkel door uniek meebewegend stuursysteem

Standaard meegeleverd

/ dropper-post zadel voor eenvoudig verstelbare zithoogte

/ usb laadingang op het stuur voor telefoon/ navigatie

/ 5 afsluitbare deuren (schuifdeuren aan de zijkant, grote laaddeur achter)

/ Duwbalk en borgrail in laadcompartiment voor eenvoudige vergrendeling van de lading

/ Verlichting én knipperlichten voor en achter, remlichten achter

Extra opties

/ Weather kit (dakje en scherm)

/ Lichtgewicht aluminium rolcontainers en uitschuifbare laadrails

/ Volledig support & onderhoud professional pakket

/ All-risk verzekering los af te sluiten

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen