Bimas eCargo 3.3 Premium

Lease vanaf €119.24 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


De BIMAS eCARGO 3.3 is de ideale elektrische bakfiets voor het vervoeren van uw waardevolle ‘cargo’. Of het nou om de boodschappen, de kinderen of je huisdier gaat; met deze bakfiets breng je ze veilig van A naar B. Vanwege de verstevigde frame constructie, schijfremmen en het unieke ontwerp doe je dit ook nog eens comfortabel en ruimte besparend. Een ruimtebesparende bakfiets? Jazeker deze elektrische bakfiets is eenvoudig binnen te zetten, de bakfiets kan met een breedte van 81 cm namelijk door gangbare deuren. Daarnaast is de bakfiets ook nog eens gemakkelijk op de neus te parkeren! Zo neemt hij minder ruimte in.

De binnenzijde van de box bevat geen schroeven, bouten of draden waar aan kleding beschadigd kan worden en kinderen zich aan kunnen bezeren. In de box zitten ook veiligheidsgordels.
De bakfiets is voorzien van een opstap aan de rechterzijde, zodat kinderen makkelijk en veilig in en uit kunnen stappen. Voor deze elektrische bakfiets is er een tent beschikbaar, deze tent is makkelijk om op het reeds aanwezige frame te monteren. Hiermee blijft uw waardevolle inhoud droog en zitten de kids uit de wind!

Met de Shimano Nexus 7 naafversnelling en Bafang 250W Max drive middenmotor (80 Nm) met krachtsensor zorgt deze elektrische bakfiets ervoor dat u makkelijk kan optrekken. De bakfiets beschikt over een verstevigde draaiconstructie voor lang en veilig rijplezier. De Bimas elektrische bakfiets heeft hydraulische schijfremmen (volgens ISO 4210) en een dubbele parkeerrem.

Deze elektrische bakfiets wordt standaard met 17,5Ah Accu Samsung cells (630W) geleverd. De fiets heeft een externe laadconnector, de accu hoeft dus niet uit de bakfiets te worden gehaald om deze op te laden.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp