Ostrichoo Caesar

Gemiddelde lease van €66.64 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Ben je op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets die niet alleen de beste onderdelen heeft maar ook nog een in 8 minuten 80% geladen is? Dan is de Ostrichoo Caesar (uitspraak see·zuh) de elektrische fiets voor jou. De Ostrichoo Caesar is een toonbeeld van technologische vooruitgang en rijcomfort, speciaal ontworpen voor de moderne stadsbewoner.

Binnen 8 minuten 80% opgeladen

Wat de Ostrichoo Caesar onderscheidt, is zijn revolutionaire FastCap supercondensator. Met een ongelooflijke oplaadsnelheid – 80% in slechts 8 minuten en een volledige lading in minder dan 30 minuten. De Caesar biedt niet alleen snelheid, maar ook veiligheid met zijn brandveilige accutechnologie tijdens gebruik.

Middenmotor voor professionals

De Ostrichoo Caesar heeft een Bafang middenmotor, welke bekend staat om soepel te trappen en vaak langer meegaat dan de andere elektrische onderdelen van de fiets. Het energieverbruik is zo laag dat je in ideale omstandigheden tot wel 120 kilometer ver kan op 1 lading (welke je binnen een paar minuten weer vollaadt).

Voor iedere lengte

De Ostrichoo Caesar is een elektrische fiets die voor iedere lengte rijder geschikt is, daarom kunnen rijders van 160cm tot 190cm gemakkelijk op deze betrouwbare elektrische fiets rijden.

Antilek banden, stevige wielen en altijd betrouwbaar

Door het stevige frame, de antileibanden en speciaal ontworpen aandrijflijn is de Ostrichoo Caesar een immens betrouwbare fiets, welke niet alleen ideaal is als stadsfiets maar ook kan worden ingezet als bezorgfiets.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3790 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen