Zero DSR/X – Black Forrest

Gemiddelde lease van €449 per maand

⬇️ Bereken direct je Zero DSR/X – Black Forrest maandbedrag ⬇️

Heb je de Zero DSR/X – Black Forrest van je dromen al gevonden? Vul dan de gegevens in voor een accurate berekening. Zo niet dan helpen wij je graag met het zoeken bij een van onze partners.


Ervaar ultieme kracht, snelheid en duurzaamheid in één motorfiets. Met een verbazingwekkende laadtijd van slechts een uur, brengt deze machine je moeiteloos terug op de weg. Scheur door de straten met een verbluffende maximale snelheid van 180KM/h en geniet van een indrukwekkende actieradius van maar liefst 290km op één lading. Of je nu door de stad zoeft of off-road avonturen verkent, de Zero DSR/X in de kleur TUNGSTEN biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je zoekt.

De DSR/X geeft je vertrouwen tijdens je rit door de rechte rijpositie met grote bodemvrijheid, in combinatie met de onmiddellijke en soepele acceleratie, aangedreven door de nieuwste directe aandrijfmotor van Zero, waarmee je eenvoudig extreme terreinen de baas bent. Deze nieuwe motorfietsconfiguratie levert de hoogste koppel dat een Zero ooit heeft gekend: maar liefst 225 Nm koppel, wat meer dan genoeg is om de volledig opgeladen DSR/X en de rijder over elk terrein te rijden. De voorvorkspanning van de achterschokdemper zijn met de hand verstelbaar, zodat je zowel met een lichte als zware belasting soepel kunt rijden. De DSR/X is de eerste elektrische motorfiets die is uitgerust met de offroad Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch, die rijders van alle ervaringsniveaus in verschillende tractieomstandigheden zowel on- als offroad nog meer veiligheid, controle en vertrouwen geeft.

Bosch Motorcycle Stability Control (Msc)

Door de voortdurende input van sensoren ondersteunt de on-/offroad MSC van de DSR/X de rijder door te assisteren bij het optrekken, remmen en bij het nemen van bochten of het rijden op rechte stukken, ongeacht het terrein en de omstandigheden. Het MSC-systeem van Bosch staat bekend om de dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, en wordt gecombineerd met de Cypher III+ van Zero, om zo de volledige capaciteiten van de OFFROAD MSC beschikbaar te maken. Het resultaat van deze combinatie van toonaangevende technologieën: ongeëvenaarde ABS voor rechte stukken en remcontrole in bochten, tractiecontrole en koppelcontrole, allemaal om de rijder maximale controle en veiligheid te bieden.

Bosch Vehicle Hold Braking

De remfunctie Vehicle Hold wordt ingeschakeld als je op een steile helling tot stilstand komt door de remhendel helemaal in te drukken en weer los te laten. Deze functie dient als tijdelijke parkeerrem, zodat de rijder in staat is om op een steile helling de nodige aanpassingen te doen. Als de gashendel wordt ingeschakeld, worden de remmen automatisch gedeactiveerd, wat een soepele start op een steile helling mogelijk maakt. Bovendien schakelt de remfunctie Vehicle Hold van Bosch automatisch uit en wordt de remdruk vrijgegeven als er drie minuten voorbij zijn.

Showa-Vering

De geheel nieuwe voor- en achtervering is afgestemd om het rubber op de weg te houden en voor een beheerste, comfortabele en wendbare rit over de snelweg. Het zorgt tevens voor ongekende mogelijkheden op onverharde wegen. De volledig instelbare veerwegen van 190 mm aan de voorkant en 190 mm aan de achterkant zorgen voor de extra vering die nodig is voor offroad terrein. De achterschokdemper heeft een met de hand verstelbare veerwegspanning om onderweg de perfecte rijhoogte in te kunnen stellen op basis van de belasting.

Rijdmodi

Een volledige reeks voorgeprogrammeerde rijmodi, waaronder de Sport-, Street-, Eco-, Rain- en Canyon mode, zijn tijdens het rijden te selecteren via de dashboardinterface van Zero en aan te passen via de next gen app  verkrijgbaar voor iOS en Android. Naast deze ingebouwde modi kun je eigen modi creëren, waardoor oneindig veel rijprofielmogelijkheden mogelijk worden die aan individuele rijstijlen of omstandigheden tegemoet komen. Met de gloednieuwe offroad mogelijkheden kun je ook Offroad traction aan een van de voorgeprogrammeerde modi toevoegen, zodat je een nieuwe mate van controle bereikt in omstandigheden met weinig of variabele grip van welke aard dan ook, ongeacht de rijmodus. Elke modus heeft een ander prestatieprofiel, waarin de nadruk op verschillende belangrijke gebieden ligt, zoals topsnelheid, koppel, remmen, battery regeneration, tractiecontroles en zelfs kleur- en grafische veranderingen. Gebruik een van onze voorgeprogrammeerde modi of stel je eigen modus samen via de app.

Cypher Iii+

Bij de Adventure Sports avontuurlijke ervaring van Zero draait alles om het meest intelligente besturingssysteem voor motorfietsen dat vandaag de dag beschikbaar is. Naast de verschillende beschikbare aanpassingsmogelijkheden wordt een reeks upgrades aangeboden die een diepgaandere aanpassing van diverse prestatiecriteria mogelijk maken. Bij de DSR/X zijn alle Cypher III+-upgrades inbegrepen. De upgrades omvatten sneller opladen en een grotere accucapaciteit, turn-by-turn navigatie op het dashboard en een parkeermodus die een langzame achteruitversnelling biedt om langs een lastig obstakel te manoeuvreren of om op een krappe plek te parkeren.

Een Rijervaring Waarin Je Helemaal Opgaat

Door het gebrek aan uitstoot of lawaai, kun je met de DSR/X meer van je ervaring genieten, terwijl je de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Dankzij onze toonaangevende, tandwielloze, direct aangedreven aandrijflijn die fluisterstil en ongelooflijk soepel is, ga je helemaal op in je rit. Al deze technologie zorgt voor vrijwel geruisloze prestaties en een emissievrije rit, die bij elk avontuur een nieuwe ervaring oplevert, of je nu de kronkels en bochten van bergpassen trotseert of het terrein bedwingt waar de weg ophoudt.

Accessoires Ontworpen Voor Nog Meer Avontuur

De DSR/X is voorzien van avontuurlijke accenten die de rijder een bijzondere ervaring bieden, zoals meerdere opbergvakken en een verstelbaar windscherm. De motorfiets kan daarnaast worden uitgerust met een hele reeks doelgericht ontworpen accessoires, die zowel de mogelijkheden vergroten als de avontuurlijke stijl accentueren. Optionele accessoires zijn onder meer zadeltassen, een beschermplaat, windscherm, afdekzeil, motormat, topkoffer, extra laad mogelikheden  en meer. Ga naar zeromotorcycles.com/nl-nl/accessories om alle beschikbare aanpassingsupgrades te zien.

Z-Force 17,3 Kwh-Accu

De Z-Force 17,3 kWh is onze grootste accu en maakt zijn debuut in de gloednieuwe DSR/X. Met de optionele Power Tank is de DSR/X geconfigureerd met een accu van 21 kWh. Het toonaangevende vermogen en de energiedichtheid, gecombineerd met een aluminium koelbehuizing en thermische overdrachtsinterface, garandeert een consistente koeling van de cellen en maximale langetermijnprestaties van de aandrijflijn. Alle genoemde resultaten zijn gebaseerd op uitzonderlijke testcondities. De werkelijke actieradius kan variëren op basis van allerlei factoren, zoals het gewicht van de rijder, de wegomstandigheden, het weer, hellingen, constante snelheden, etc. Elke rijder zal waarschijnlijk een iets andere actieradius ervaren.

Veelgestelde vragen leasen elektrische Zero Motorcycle

 • Fiscale voordelen voor zakelijke motorrijders

  Wanneer je een elektrische motor op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

  Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke motorrijders

  Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

  Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW.

  Naast de fiscale voordelen zijn er nog meer voordelen van het rijden op een elektrische motor. Zo heb je een volle batterij voor maar €2, heb je bijna geen onderhoud en is de bijtelling nihil.

  Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

1. Je mag de auto afschrijven
In tegenstelling tot operational lease ben je bij financial lease direct de eigennar. Dit betekend dat je het volledige bedrag van de Zero DSR/X – Black Forrest direct op de balans van je bedrijf mag zetten. De kosten van je lease mag je gedurende de hele leaseperiode blijven afschrijven. Daarmee is de winst van je bedrijf lager. En dat zorgt voor nog meer belastingvoordeel. 

2. Je hebt recht op investeringsaftrek
Financial lease is zakelijk aftrekbaar. Als ondernemer mag je meestal gebruik maken van de investeringsaftrek. Dat is het bedrag dat je van je winst mag aftrekken als je spullen voor je bedrijf hebt gekocht.

3. Je hebt recht op renteaftrek
Puur gezien is een financial lease een zakelijke lening. Dus mag je rente aftrekken van je winst. 

4. Je mag extra btw terugvragen
Als je financial leaset, mag je bepaalde btw terugvragen. Dit kan je in een keer terugkrijgen. Dan hoef je geen btw over je maandbedrag te betalen. Je mag ook kosten voor onderhoud de Zero DSR/X – Black Forrest, brandstof en wasbeurten aftrekken.

Is de Zero DSR/X – Black Forrest niet jouw ideale auto? Dat is geen probleem! Wij kunnen alle auto's voor je laten financieren. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en upload de offerte van de verkoper. Wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen