Zero Motorcycles SR/F

Gemiddelde lease van €389 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Z-FORCE 17.3 ACCUPAKKET
De gloednieuwe Z-Force 17,3 kWh lithium-ion accu geeft de SR/F een maximale actieradius van 365 kilometer. Het toonaangevende vermogen en de energiedichtheid van de accu, gecombineerd met een aluminium koellichaambehuizing en thermische overdrachtsinterface, garandeert een consistente koeling van de cellen en maximale langetermijnprestaties van de aandrijflijn. Bovendien brengt de beschikbare 3,6 kWh Power Tank de totale beschikbare accucapaciteit op bijna 21 kWh.

RAPID CHARGE SYSTEM
Met ons schaalbare snellaadsysteem kan de motorfiets worden geconfigureerd voor verschillende laadniveaus. Het 2023 model van de SR/F heeft een upgrade gekregen naar 6,6 kW via de Cypher Store. Bovendien is er een extra laadmodule van 6 kw verkrijgbaar (installatie door dealer vereist), waarmee je tot 12,6 kW kunt komen. * Opmerking: SR/F vereist het gebruik van een EVSE-snoer om te kunnen laden aan een standaard 220 V stopcontact.

Z-FORCE 75-10 MOTOR
De Z-Force 75-10 motor levert 190 Nm koppel en 110 pk, waardoor de SR/F moeiteloos een topsnelheid van 200 km/u behaalt. Met de befaamde interne permanente magneet-borstelloze architectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp biedt Zero Motorcycles toonaangevende prestaties en efficiëntie.

CHASSIS
Ongelooflijk licht. Ongelooflijk sterk. Het stalen frame, de speciale swingarm en de geavanceerde Showa-ophanging zorgen voor een sportieve en intuïtieve rijervaring. De aandrijflijn is perfect verdeeld, wat resulteert in een gewichtsgeoptimaliseerd en gewichtsgecentraliseerd ontwerp. Met een dubbel radiaal voorremsysteem is remmen even opwindend als accelereren.

BOSCH MOTORFIETS STABILITEITSCONTROLE
De SR/F is de eerste elektrische motorfiets met het MSC-systeem van Bosch, dat bekend staat om zijn dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, ongeacht het wegdek of de omstandigheden. In combinatie met Cypher III+ worden alle mogelijkheden van het MSC-systeem benut, wat resulteert in de beste ABS in zijn klasse bij rechtuitrijden en rembeheersing in bochten, voor tractiecontrole en koppelregeling.

DASHBOARD
Pas uw dashboard aan. Kies de informatie van de motorfiets die u wilt en zie deze duidelijk op het 5” TFT-kleurendisplay. Navigatie met meerdere modi maakt het mogelijk om tijdens het rijden van rijmodus te veranderen, de cruisecontrol te gebruiken, de handvatverwarming te bedienen en nog veel meer.

POWER PIVOT
Het zelf ontwikkelde concentrische ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

CYPHER III+
Met Cypher III+, de nieuwste versie van het Cypher-besturingssysteem, introduceren we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een reeks software-upgrades waarmee elke rijder de rijbeleving kan aanpassen via de gloednieuwe Cypher Store. Alle beschikbare Cypher-upgrades zijn standaard op de 2023 modellen van de SR/F geïnstalleerd. Cypher III+ is het enige systeem dat prestatie-upgrades on demand mogelijk maakt, en ze zijn alleen verkrijgbaar bij Zero Motorcycles.

MAAK JE EIGEN RIJMODI
De sr/s biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De sr/f navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi regen, eco, standaard, sport en canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld.

DE VERBONDEN MOTORFIETS
De SR/F biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De SR/F navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi Rain, Eco, Standard, Sport en Canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld. De SR/F is verbonden via mobiele netwerken en zendt op elk moment gegevens naar de app. Naast de opties die op aanvraag beschikbaar zijn in de Cypher Store, biedt de app veel inbegrepen functies die ritgegevens, huidige status van de motorfiets en locatie bevatten die altijd beschikbaar zijn. Deze connectiviteit geeft de rijder de mogelijkheid om de motorfiets op vier (4) belangrijke gebieden te controleren: Status motorfiets en waarschuwingen, laden, delen van ritgegevens, systeemupgrades en updates.

GEAVANCEERDE APP
Zero’s nieuwste app werkt samen met het dashboard en Cypher III+ om een ecosysteem te creëren dat tal van functies biedt: Toegang tot de Cypher Store waar je met één tik functies en upgrades kunt kopen. Sneller laden, navigatie op het dashboard en een parkeermodus zijn slechts enkele van de nieuwe functies, en ze zijn allemaal standaard aanwezig op de modellen van 2023 van de SR/F. Andere gratis functies in de app: Het creëren en selecteren van rijmodi, gepersonaliseerde dashboardopties, gepland en doelgericht laden, hulp bij het vinden van een laadstation en nog veel meer.

Uitgebreide meldingen, waaronder de laadstatus van de motorfiets, tijd tot opladen en statistieken van de laatste rit, opvragen en melden op afstand, ritgegevens beschikbaar om te bekijken en te delen: locatie, snelheid, hellingshoek, vermogen, koppel, laadstatus, gebruikte of geregenereerde energie, diagnostiek op afstand en alle beschikbare Cypher III+ updates, inclusief functies op aanvraag en prestatie-upgrades die te koop zijn in de Cypher Store.

Informatie van https://www.fatdaddy.nl/product/zero-sr-f/

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3315 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen