Zero motorcycles DSR/X

Gemiddelde lease van €389 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


UITMUNTENDE PRESTATIES EN CONTROLE

De DSR/X geeft je vertrouwen tijdens je rit door de rechte rijpositie met grote bodemvrijheid, in combinatie met de onmiddellijke en soepele acceleratie, aangedreven door de Z-Force 75-10X, de nieuwste directe aandrijfmotor van Zero, waarmee je eenvoudig extreme terreinen de baas bent. Deze nieuwe motorfietsconfiguratie levert de hoogste koppel dat een Zero ooit heeft gekend: maar liefst 225 Nm koppel, wat meer dan genoeg is om de volledig opgeladen DSR/X en de rijder over elk terrein te rijden. De voorvorkspanning van de achterschokdemper zijn met de hand verstelbaar, zodat je zowel met een lichte als zware belasting soepel kunt rijden. De DSR/X is de eerste elektrische motorfiets die is uitgerust met de offroad Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch, die rijders van alle ervaringsniveaus in verschillende tractieomstandigheden zowel on- als offroad nog meer veiligheid, controle en vertrouwen geeft. Daarnaast zijn er voor de DSR/X nieuwe Cypher III+-features beschikbaar, waaronder: sneller opladen, meer accucapaciteit, turn-by-turn navigatie en een parkeermodus die het mogelijk maakt om vooruit en achteruit in een parkeerplek te rijden of je helpt langs lastige obstakels te manoeuvreren. *De DSR/X komt in voorraad met elke beschikbare Cypher III+-feature.

EEN RIJERVARING WAARIN JE HELEMAAL OPGAAT

Door het gebrek aan uitstoot of lawaai, kun je met de DSR/X meer van je ervaring genieten, terwijl je de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Dankzij onze toonaangevende, tandwielloze, direct aangedreven aandrijflijn die fluisterstil en ongelooflijk soepel is, ga je helemaal op in je rit. Al deze technologie zorgt voor vrijwel geruisloze prestaties en een emissievrije rit, die bij elk avontuur een nieuwe ervaring oplevert, of je nu de kronkels en bochten van bergpassen trotseert of het terrein bedwingt waar de weg ophoudt.

ONMIDDELLIJK AANPASSINGSVERMOGEN EN MAATWERK

De nieuwe reeks premium accessoires voor de DSR/X maakt dit uitmuntende en ’s werelds meest geschikte avontuurlijke elektrische motorfiets compleet. Om te beginnen, beschikt de DSR/X over vijf standaard rijmodi en kun je met behulp van de Zero Next Gen-app elke voorgeprogrammeerde modus in een offroadmodus veranderen. Zo heb je de mogelijkheid om je aan elke rijomstandigheid aan te passen altijd binnen handbereik. Of je nu op pad gaat voor een weekendavontuur of voor het dagelijkse woon-werkverkeer: selecteer de rijmodus die bij je past en stem deze af op je veranderende behoeften. Het gepatenteerde gekoppelde remsysteem van Bosch detecteert verlies van tractie en activeert gecontroleerd dubbel remmen om de stabiliteit verder te verbeteren. Daarnaast kan de rijder vertrouwen op de remfunctie Vehicle Hold om een moment te pauzeren als hij of zij stilstaat op een helling of afdaling.

Motor
Maximaal motorkoppel 229 Nm
Maximaal motorvermogen 100 pk (75 kW) @ 3.500 tpm
Topsnelheid (max.) 180 km/h
Batterij
Uitneembare batterij Nee
Laadtijd tot volle accu 1.6uur
Accupakket Intelligent geïntegreerde Z-Force® Li-ion accupakket
Algemeen
Gem. actieradius 288 km
Snelheid 180 km/h
Merk Zero Motorcycles
Vereist rijbewijs A-rijbewijs
Technisch
Vermogen motor 229 Nm
Accucapaciteit 17,3 kWh
Motorpositie Achterwiel
Remsysteem Hydraulisch remsysteem
Voertuig
Versnellingen Automaat

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

3796 gingen je voor

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen