Zero Motorcycles Zero FXE

Lease vanaf €149 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Z-Force 7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7,2 kWh. De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero FXE is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

ONBOARD ACCULADER
De Zero FXE heeft een onopvallend ingebouwde 650 W oplader die kan worden aangesloten op een huishoudelijk stopcontact. De oplaadtijd kan worden verkort door gebruik te maken van een optionele Quick Charger.

MOTOR
De Zero FXE motor produceert tot 106 Nm koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen routinematig onderhoud. Geen gedoe. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

FRAME
Het chassis van de Zero FXE is met uiterste precisie gebouwd uit vliegtuigaluminium en is een ode aan efficiëntie. In volledig opgebouwde toestand heeft de minimalistische Zero FXE een gewicht van slechts 135 kg.

REMMEN
Het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) levert betrouwbare remkracht. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en geoptimaliseerd voor de kortste remweg bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
Een 5″ TFT-kleuren dashboard. Het Zero FXE dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een secundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken.

OPHANGING
De Showa-ophanging op de Zero FXE tekent voor de uitstekende vering en is volledig verstelbaar. Met een veerweg achter van bijna 230 mm biedt de Zero FXE superieure demping en worden alle oneffenheden op de weg gladgestreken.

WIELEN EN BANDEN
De responsieve handling van de Zero FXE is in harmonie met de strakke en agressieve styling. De Pirelli Diablo Rosso II banden zijn gemonteerd op stijlvolle gegoten lichtmetalen velgen voor een systeem met maximale grip. Een holle vooras verlaagt verder het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Soepel en maximaal efficiënt accelereren, terwijl elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FXE heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is direct gekoppeld aan het achterwiel via een koolstofvezelriem.

 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp