Zero motorcycles SR/S

Lease vanaf €194 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


Het uiterlijk van de SR/S is geïnspireerd door de moderne ruimtevaart en vindt zijn oorsprong in de aerodynamische kuip. Zoals alles bij Zero Motorcycles gaat functie boven vorm. Als u naar voren leunt in de cockpit en achter de kuip kruipt, wordt u met de SR/S beloond met een 13% toename in efficiëntie en actieradius op de snelweg, in vergelijking met zijn bekroonde broer de SR/F. Ga rechtop zitten en u zult een meer ontspannen rijpositie ontdekken die net zo goed aanvoelt als hij eruitziet. Net als de SR/F en de SR, is de SR/S uitgerust met het toonaangevende Cypher III+ besturingssysteem dat alle subsystemen van de motorfiets aanstuurt voor een naadloze en transformerende rijervaring, en toegang biedt tot de Cypher Store waar upgrades voor de SR/S met een enkele tik van de vinger op aanvraag beschikbaar zijn.

VERBETERD ONTWERP
De volledige kuip van de SR/S geeft hem een eersteklas uitstraling die de aandacht trekt, van de snelweg tot de parkeerplaats. Strak over het buizenframe van de motorfiets gewikkeld, omhult het een naar voren leunende rijder in zijn cockpit voor maximale aerodynamische efficiëntie en vergroot het de totale actieradius met 13% ten opzichte van de naakte SR en SR/F.

PREMIUM COMFORT
Dankzij de lagere voetpositie en de hogere stuurhoogte zullen rijders op de nieuwe SR/S genieten van een meer rechtop en ontspannen rijpositie. Het ergonomische comfort strekt zich zelfs uit tot het rijden met zijn tweeën, waardoor passagiers de rit van hun leven krijgen met bijpassende lagere voetsteunen en een groter zitvlak. De fijn afgestelde vering voegt nog een extra niveau van luxe toe aan de rit.

POWER PIVOT
Een gepatenteerd ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

CYPHER III+
Met Cypher III+, de nieuwste versie van het Cypher-besturingssysteem, introduceren we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een reeks software-upgrades waarmee elke rijder de rijbeleving kan aanpassen via de gloednieuwe Cypher Store. Alle beschikbare Cypher-upgrades zijn standaard op de 2023 modellen van de SR/S geïnstalleerd. Cypher III+ is het enige systeem dat prestatie-upgrades on demand mogelijk maakt, en ze zijn alleen verkrijgbaar bij Zero Motorcycles.

EEN NIEUW ARSENAAL AAN RIJMODI
De SR/S biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De SR/S navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi Rain, Eco, Standard, Sport en Canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld.

DE VERBONDEN MOTORFIETS
De SR/S is verbonden via mobiele netwerken en zendt op elk moment gegevens naar de app. Ritinformatie, huidige status motorfiets en locatie zijn altijd beschikbaar. Deze connectiviteit geeft de rijder de mogelijkheid om de motorfiets op vier (4) belangrijke gebieden te controleren: Status motorfiets en waarschuwingen, opladen, delen van ritgegevens, systeemupgrades en updates.

GEAVANCEERDE APP
Zero’s nieuwste app werkt samen met het dashboard en Cypher III+ om een ecosysteem te creëren dat tal van functies biedt: Toegang tot de Cypher Store waar je met één tik functies en upgrades kunt kopen. Sneller laden, navigatie op het dashboard en een parkeermodus zijn slechts enkele van de nieuwe functies, maar ze zijn allemaal standaard aanwezig op de modellen van 2023 van de SR/S. Andere gratis functies in de app: Het creëren en selecteren van rijmodi, gepersonaliseerde dashboardopties, gepland en doelgericht laden, hulp bij het vinden van een laadstation en nog veel meer.

Uitgebreide meldingen, zoals de laadtoestand (SoC) van de motorfiets, de resterende laadtijd en laatste ritstatistieken, consultatie en melding op afstand, plus ritgegevens die naderhand kunnen worden bekeken en gedeeld (locatie, snelheid, hellingshoek, vermogen, koppel, SoC, gebruikte of geregenereerde energie), diagnoses op afstand en alle beschikbare Cypher III+-updates, waaronder on demand-functies en prestatie-upgrades, zijn verkrijgbaar in de Cypher Store. Alle 2023 modellen van de SR/S worden geleverd met de nieuwste Cypher-upgrade al bij de aankoopprijs van de motorfiets inbegrepen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp