Zero motorcycles SR/S

Gemiddelde lease van €396 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


Het uiterlijk van de SR/S is geïnspireerd door de moderne ruimtevaart en vindt zijn oorsprong in de aerodynamische kuip. Zoals alles bij Zero Motorcycles gaat functie boven vorm. Als u naar voren leunt in de cockpit en achter de kuip kruipt, wordt u met de SR/S beloond met een 13% toename in efficiëntie en actieradius op de snelweg, in vergelijking met zijn bekroonde broer de SR/F. Ga rechtop zitten en u zult een meer ontspannen rijpositie ontdekken die net zo goed aanvoelt als hij eruitziet. Net als de SR/F en de SR, is de SR/S uitgerust met het toonaangevende Cypher III+ besturingssysteem dat alle subsystemen van de motorfiets aanstuurt voor een naadloze en transformerende rijervaring, en toegang biedt tot de Cypher Store waar upgrades voor de SR/S met een enkele tik van de vinger op aanvraag beschikbaar zijn.

VERBETERD ONTWERP
De volledige kuip van de SR/S geeft hem een eersteklas uitstraling die de aandacht trekt, van de snelweg tot de parkeerplaats. Strak over het buizenframe van de motorfiets gewikkeld, omhult het een naar voren leunende rijder in zijn cockpit voor maximale aerodynamische efficiëntie en vergroot het de totale actieradius met 13% ten opzichte van de naakte SR en SR/F.

PREMIUM COMFORT
Dankzij de lagere voetpositie en de hogere stuurhoogte zullen rijders op de nieuwe SR/S genieten van een meer rechtop en ontspannen rijpositie. Het ergonomische comfort strekt zich zelfs uit tot het rijden met zijn tweeën, waardoor passagiers de rit van hun leven krijgen met bijpassende lagere voetsteunen en een groter zitvlak. De fijn afgestelde vering voegt nog een extra niveau van luxe toe aan de rit.

POWER PIVOT
Een gepatenteerd ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

CYPHER III+
Met Cypher III+, de nieuwste versie van het Cypher-besturingssysteem, introduceren we de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een reeks software-upgrades waarmee elke rijder de rijbeleving kan aanpassen via de gloednieuwe Cypher Store. Alle beschikbare Cypher-upgrades zijn standaard op de 2023 modellen van de SR/S geïnstalleerd. Cypher III+ is het enige systeem dat prestatie-upgrades on demand mogelijk maakt, en ze zijn alleen verkrijgbaar bij Zero Motorcycles.

EEN NIEUW ARSENAAL AAN RIJMODI
De SR/S biedt een arsenaal aan rijmodi waarmee de rijder de prestaties van de motorfiets kan aanpassen via de intuïtieve nieuwe app en het dashboard. De SR/S navigeert over de weg, ongeacht de omstandigheden, met de voorgeïnstalleerde modi Rain, Eco, Standard, Sport en Canyon en een vrijwel oneindig aantal rijmodi die op maat kunnen worden ingesteld.

DE VERBONDEN MOTORFIETS
De SR/S is verbonden via mobiele netwerken en zendt op elk moment gegevens naar de app. Ritinformatie, huidige status motorfiets en locatie zijn altijd beschikbaar. Deze connectiviteit geeft de rijder de mogelijkheid om de motorfiets op vier (4) belangrijke gebieden te controleren: Status motorfiets en waarschuwingen, opladen, delen van ritgegevens, systeemupgrades en updates.

GEAVANCEERDE APP
Zero’s nieuwste app werkt samen met het dashboard en Cypher III+ om een ecosysteem te creëren dat tal van functies biedt: Toegang tot de Cypher Store waar je met één tik functies en upgrades kunt kopen. Sneller laden, navigatie op het dashboard en een parkeermodus zijn slechts enkele van de nieuwe functies, maar ze zijn allemaal standaard aanwezig op de modellen van 2023 van de SR/S. Andere gratis functies in de app: Het creëren en selecteren van rijmodi, gepersonaliseerde dashboardopties, gepland en doelgericht laden, hulp bij het vinden van een laadstation en nog veel meer.

Uitgebreide meldingen, zoals de laadtoestand (SoC) van de motorfiets, de resterende laadtijd en laatste ritstatistieken, consultatie en melding op afstand, plus ritgegevens die naderhand kunnen worden bekeken en gedeeld (locatie, snelheid, hellingshoek, vermogen, koppel, SoC, gebruikte of geregenereerde energie), diagnoses op afstand en alle beschikbare Cypher III+-updates, waaronder on demand-functies en prestatie-upgrades, zijn verkrijgbaar in de Cypher Store. Alle 2023 modellen van de SR/S worden geleverd met de nieuwste Cypher-upgrade al bij de aankoopprijs van de motorfiets inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen