Zero Motorcycles SR

Gemiddelde lease van €311 per maand

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️

Heb je de Zero Motorcycles SR van je dromen al gevonden? Vul dan de gegevens in voor een accurate berekening. Zo niet dan helpen wij je graag met het zoeken bij een van onze partners.


Z-FORCE 15.6+ ACCUPAKKET
De volledig nieuwe Z-FORCE 15.6+ lithium-ion-accu geeft de SR een maximale actieradius van 365 km in combinatie met de beschikbare upgrades in Cypher Store en de beschikbare Power Tank-accessoire (installatie door dealer). De toonaangevende kracht en energiedichtheid van de accu in combinatie met een aluminium behuizing van het koellichaam en warmteoverdrachtinterface zorgen voor een consistente koeling van de cellen en maximale prestaties van de aandrijflijn op de lange termijn. Belangrijke software-upgrades in de Cypher Store zorgen voor een accucapaciteit van 17,3 kWh en de extra 3,6 kWh Power Tank brengt de totale beschikbare accucapaciteit op bijna 21 kWh.

RAPID CHARGE SYSTEM
Met ons schaalbare snellaadsysteem kan de SR worden geconfigureerd voor verschillende oplaadniveaus. De gloednieuwe SR wordt geleverd met een oplaadcapaciteit van 3 kW, maar die kan met een enkele tik van de vinger met 10% worden verhoogd door in de Cypher Store upgrades op aanvraag te kopen. De SR wordt ook geleverd met de optie om een snellaadmodule toe te voegen als een door de dealer geïnstalleerd accessoire dat, in combinatie met de upgrade in de Cypher Store, de totale beschikbare oplaadcapaciteit op 9,3 kW brengt en de 15,6+ kWh van de SR accu in iets meer dan een uur oplaadt.

Z-FORCE 75-10 MOTOR
De Z-Force 75-10-motor is voor de SR getuned voor een koppel van 166 Nm, 73 pk en 167 km/u, maar in combinatie met de beschikbare upgrades op aanvraag via de Cypher Store stijgen die cijfers naar 190 Nm koppel en 110 pk, waarmee de SR moeiteloos een topsnelheid van 200 km/u haalt. De combinatie van Zero’s befaamde interne borstelloze permanente magneetarchitectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp zorgt voor toonaangevende prestaties en efficiëntie.

CHASSIS
Ongelooflijk licht. Ongelooflijk sterk. Het stalen frame, de speciale swingarm en de geavanceerde Showa-ophanging zorgen voor een sportieve en intuïtieve rijervaring. De aandrijflijn is perfect verdeeld, wat resulteert in een gewichtsgeoptimaliseerd en gewichtsgecentraliseerd ontwerp. Met een dubbel radiaal voorremsysteem is remmen even opwindend als accelereren.

BOSCH ABS
De SR is uitgerust met ABS van Bosch met de optie om te upgraden naar het Advance Motorcycle Stability Control in de Cypher Store met de upgrade Prestatieboost. Het MSC-systeem van Bosch, befaamd om zijn dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, ongeacht het wegdek of de wegomstandigheden. Met MSC worden de volledige prestatiecapaciteiten ontketend, wat resulteert in de beste ABS en remregeling in bochten, tractieregeling en koppelregeling.

DASHBOARD
Pas uw dashboard aan. Kies de informatie van de motorfiets die u wilt en zie deze duidelijk op het 5” TFT-kleurendisplay. Navigatie met meerdere modi maakt het mogelijk om tijdens het rijden van rijmodus te veranderen, de cruisecontrol te gebruiken, de handvatverwarming* te bedienen en nog veel meer.

*Handvatverwarming is verkrijgbaar als een door de dealer te installeren accessoire.

1. Je mag de auto afschrijven
In tegenstelling tot operational lease ben je bij financial lease direct de eigennar. Dit betekend dat je het volledige bedrag van de Zero Motorcycles SR direct op de balans van je bedrijf mag zetten. De kosten van je lease mag je gedurende de hele leaseperiode blijven afschrijven. Daarmee is de winst van je bedrijf lager. En dat zorgt voor nog meer belastingvoordeel. 

2. Je hebt recht op investeringsaftrek
Financial lease is zakelijk aftrekbaar. Als ondernemer mag je meestal gebruik maken van de investeringsaftrek. Dat is het bedrag dat je van je winst mag aftrekken als je spullen voor je bedrijf hebt gekocht.

3. Je hebt recht op renteaftrek
Puur gezien is een financial lease een zakelijke lening. Dus mag je rente aftrekken van je winst. 

4. Je mag extra btw terugvragen
Als je financial leaset, mag je bepaalde btw terugvragen. Dit kan je in een keer terugkrijgen. Dan hoef je geen btw over je maandbedrag te betalen. Je mag ook kosten voor onderhoud de Zero Motorcycles SR, brandstof en wasbeurten aftrekken.

Is de Zero Motorcycles SR niet jouw ideale auto? Dat is geen probleem! Wij kunnen alle auto's voor je laten financieren. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in en upload de offerte van de verkoper. Wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is.

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen