Zero Motorcycles Zero S

Gemiddelde lease van €294 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero S-accu is verkrijgbaar in een Z-Force 14.4. Voeg een Power Tank-accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero S is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

STANDAARD OPLAADPOORT
Makkelijk en subtiel. De standaard oplaadpoort is onopvallend aangebracht. Met een lichtgewicht kabel verbindt je de onboard oplader gemakkelijk met elk standaard huishoudelijk stopcontact. Er is geen extra oplaadapparaat vereist.

MOTOR
De indrukwekkende Z-Force®-motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 146 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

REMMEN
Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
De Zero S is uitgerust met een kleurendisplay waarop u de specificaties kunt aflezen die u nodig heeft: snelheid, laadstatus, vermogen, geselecteerde rijmodus en nog veel meer. Synchroniseer met uw smartphone om de informatie op uw dashboard aan te passen.

OPHANGING
Zero heeft samengewerkt met Showa om een soepele vering te ontwikkelen met superieure demping bij kleine oneffenheden en een voorspelbaar gedrag bij zwaardere stoten. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of over je favoriete achterafweggetjes.

WIELEN EN BANDEN
Superieur rijgedrag in bochten. De Pirelli Diablo Rosso II banden zijn gemonteerd op stijlvolle gegoten lichtmetalen velgen voor een systeem met maximale grip. Een holle vooras verlaagt verder het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 160 km/h terwijl elektrische energie efficiënt wordt omgezet in pure stuwkracht. De Zero S heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

TANK
Geen enkele motorfiets “tank” is veelzijdiger. De standaard Zero S tank is uitgerust met een ruime afsluitbare opbergruimte. Toch meer geïnteresseerd in sneller opladen of een groter rijbereik? Verwissel de standaard tank dan voor de Charge Tank-optie of het Power Tank-accessoire.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen