Zero Motorcycles Zero S

Lease vanaf €149 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero S-accu is verkrijgbaar in een Z-Force 14.4. Voeg een Power Tank-accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero S is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

STANDAARD OPLAADPOORT
Makkelijk en subtiel. De standaard oplaadpoort is onopvallend aangebracht. Met een lichtgewicht kabel verbindt je de onboard oplader gemakkelijk met elk standaard huishoudelijk stopcontact. Er is geen extra oplaadapparaat vereist.

MOTOR
De indrukwekkende Z-Force®-motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 146 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

REMMEN
Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
De Zero S is uitgerust met een kleurendisplay waarop u de specificaties kunt aflezen die u nodig heeft: snelheid, laadstatus, vermogen, geselecteerde rijmodus en nog veel meer. Synchroniseer met uw smartphone om de informatie op uw dashboard aan te passen.

OPHANGING
Zero heeft samengewerkt met Showa om een soepele vering te ontwikkelen met superieure demping bij kleine oneffenheden en een voorspelbaar gedrag bij zwaardere stoten. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of over je favoriete achterafweggetjes.

WIELEN EN BANDEN
Superieur rijgedrag in bochten. De Pirelli Diablo Rosso II banden zijn gemonteerd op stijlvolle gegoten lichtmetalen velgen voor een systeem met maximale grip. Een holle vooras verlaagt verder het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 160 km/h terwijl elektrische energie efficiënt wordt omgezet in pure stuwkracht. De Zero S heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

TANK
Geen enkele motorfiets “tank” is veelzijdiger. De standaard Zero S tank is uitgerust met een ruime afsluitbare opbergruimte. Toch meer geïnteresseerd in sneller opladen of een groter rijbereik? Verwissel de standaard tank dan voor de Charge Tank-optie of het Power Tank-accessoire.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp