Zero Motorcycles Zero FX

Lease vanaf €149 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Z-Force 7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7,2 kWh en heeft een rijbereik tot 146 km bij stadsgebruik.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero FX is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

ONBOARD ACCULADER
De Zero FX heeft een onopvallend ingebouwde 650 W oplader die kan worden aangesloten op een huishoudelijk stopcontact. De oplaadtijd kan worden verkort door gebruik te maken van een optionele Quick Charger.

MOTOR
De Zero FX motor produceert tot 106 Nm koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen routinematig onderhoud. Geen gedoe. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

FRAME
Het robuuste frame is gemaakt van vliegtuigaluminium en is in de laatste 10 jaar tot in perfectie geoptimaliseerd. Het frame is nauw verwant aan eerdere motocross-motorfietsen van Zero Motorcycles; de sterkte-gewicht verhouding is optimaal en maakt dit frame tot de perfecte match voor de adrenalinepompende acceleratie van de Z-Force® aandrijflijn.

REMMEN
Het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) levert betrouwbare remkracht. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en geoptimaliseerd voor de kortste remweg bij hard remmen. De remmen zijn uitgerust met verstelbare remhendels voor een verbeterde ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
Een 5” TFT-kleuren dashboard. Het Zero FX dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een secundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken.

OPHANGING
Met de speciaal getunede Showa ophanging is de Zero FX robuust genoeg om grillige paden en met stenen bezaaid terrein de baas te zijn, terwijl door de veerwegen van 218 mm voor en 227 mm achter je rit comfortabel blijft.

WIELEN EN BANDEN
Een groot 21-inch voorwiel garandeert dat de Zero FX moeiteloos over en door hobbels en kuilen rijdt. Dankzij de high-performance Pirelli Scorpion MT-90 banden vindt de Zero FX moeiteloos zijn weg door zanderig en rotsachtig terrein en op asfalt.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Soepel en maximaal efficiënt accelereren, terwijl elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FX heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is direct gekoppeld aan het achterwiel via een koolstofvezelriem.

FRONT
Het unieke front van de Zero FX is voorzien van twin-projector lichten met een geïntegreerd fly-screen, optimaal passend binnen de visuele aanblik van een motorfiets met een scherpe styling.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp