Zero Motorcycles DS

Gemiddelde lease van €311 per maand 

⬇️ Bereken direct je maandbedrag ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero DS-accu is verkrijgbaar in Z-Force 14.4. Voeg een Power Tank-accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero DS is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

ONBOARD ACCULADER
Er is geen extra oplaadapparaat vereist. De standaard 1,3 kW onboard acculader kan met elk huishoudelijk stopcontact worden gebruikt. De oplader kan in combinatie met het off-board Quick Charger-accessoire en/of de Charge Tank-optie worden gebruikt voor een versnelde oplaadtijd.

MOTOR
De indrukwekkende Z-Force®-motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 109 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

CHASSIS
Met het twin-spar aluminium chassis uit vliegtuigaluminium biedt het frame van de Zero DS superieure torsiestijfheid.

REMMEN
Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
De Zero S is uitgerust met een kleurendisplay waarop u de specificaties kunt aflezen die u nodig heeft: snelheid, laadstatus, vermogen, geselecteerde rijmodus en nog veel meer. Synchroniseer met uw smartphone om de informatie op uw dashboard aan te passen.

OPHANGING
De speciaal getunede vering van Showa geeft de Zero DS een veerweg van 178 mm voor een comfortabele rit op vrijwel elk terrein. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of over je favoriete landweg.

WIELEN EN BANDEN
Met de Zero DS rijd je zelfverzekerd over bochtig asfalt of onverharde landwegen want de Pirelli MT-60 banden bieden superieure tractie, duurzaamheid en uitstekende handling. De banden zijn gemonteerd op duurzame gegoten lichtmetalen velgen en de holle vooras verlaagt het onafgeveerde gewicht en verbetert de handling.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 135 km/h met bijna pure efficiëntie, terwijl elektrische energie geruisloos wordt omgezet in stuwkracht. De Zero DS heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is direct gekoppeld aan het achterwiel via een koolstofvezelriem.

TANK
De standaard Zero DS “tank” is voorzien van een ruime en afsluitbare opbergruimte, perfect voor het opbergen van persoonlijke items zoals mobiele telefoons, een portemonnee of handschoenen. Voorkeur voor sneller opladen of een groter rijbereik? Verwissel de standaard tank voor de Charge Tank-optie voor 6x sneller opladen of gebruik een Power Tank-accessoire die zorgt voor 3,6 kWh extra accuvermogen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een elektrische voertuig op de zaak koopt krijg je als ondernemer allemaal aantrekkelijke voordelen die je als consument niet hebt. Zo mag wanneer je de motor least in een financial lease deze direct op de balans zetten en 21% BTW aftrekken, en mag je gebruikmaken van de KIA regeling. De KIA regeling (kleinschaligheids-investeringsaftrek) is een investeringsaftrek waarbij je 28% van de aanschafwaarde excl btw mag aftrekken.

Rekenvoorbeelden kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor zakelijke markt

Eerst gaan de de BTW berekenen, dit is bij een Zero motor van €20.000 euro maar liefs €4200. Daarna mag je 28% van deze €16800 opvoeren als fiscale kostenpost, waardoor je nog eens €4704 mag van de aanschafwaarde mag trekken. Deze nieuwe motor kost je dus geen €20.000 maar €8904.

Mag je als ondernemer geen BTW verrekenen dan mag je de KIA toepassen over de aanschafprijs inclusief BTW. Je vraagt de KIA terug via je VPB aangifte, dit kan je zelf doen of je boekhouder.

Bekijk alle informatie en vraag direct je MIA aan | Bekijk alle informatie en vraag direct je KIA aan

Dat is geen probleem! Wij kunnen alle fietsen, scooters, motoren en zelfs auto's voor je laten financieren. De enige eis is dat deze elektrische moet zijn, wij regelen de rest. 

Een groot voordeel van leasen via Leasemax is dat wij ook financial en operational lease aan kunnen bieden aan starters die nog geen jaarcijfers hebben aan kunnen bieden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanvraag.

Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in eigenaarschap. Bij financial lease ben je als ondernemer vanaf dag één eigenaar van je leasefiets en mag de fiets op je balans. Operational lease is te vergelijken met huur: De leasefiets blijft eigendom van de leasemaatschappij en je betaalt maandelijks voor het gebruik. Aan het einde van de looptijd, heb je de optie om eigenaar te worden, waarna de leasefiets op je balans mag. Wij zien dat de meeste ondernemers kiezen voor financial lease omdat deze variant meer toekomstbestendig is. 

Bij beide leasevormen betaal je dus een vast, laag bedrag per maand in plaats van het hele aankoopbedrag. In beide gevallen helpen we je ook met het regelen van de best passende verzekering en kan je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties tegen een scherp werkplaatstarief. 

Net als 3322 andere

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen?

Bel ons WhatsApp
Direct berekenen