Zero Motorcycles Zero DS

Lease vanaf €149 per maand 

Direct vrijblijvend informatie aanvragen
⬇️ Vraag direct je berekening aan, je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel ⬇️


ACCU
De Z-Force® van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero DS-accu is verkrijgbaar in Z-Force 14.4. Voeg een Power Tank-accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. De Zero DS is voorzien van een langetermijnopslagmodus om de laadtoestand van de accu te optimaliseren en zo de gezondheid van de accu’s op lange termijn verder te verbeteren.

ONBOARD ACCULADER
Er is geen extra oplaadapparaat vereist. De standaard 1,3 kW onboard acculader kan met elk huishoudelijk stopcontact worden gebruikt. De oplader kan in combinatie met het off-board Quick Charger-accessoire en/of de Charge Tank-optie worden gebruikt voor een versnelde oplaadtijd.

MOTOR
De indrukwekkende Z-Force®-motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 109 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware, ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiënte, krachtige en compacte borstelloze motor.

CHASSIS
Met het twin-spar aluminium chassis uit vliegtuigaluminium biedt het frame van de Zero DS superieure torsiestijfheid.

REMMEN
Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

DASHBOARD
De Zero S is uitgerust met een kleurendisplay waarop u de specificaties kunt aflezen die u nodig heeft: snelheid, laadstatus, vermogen, geselecteerde rijmodus en nog veel meer. Synchroniseer met uw smartphone om de informatie op uw dashboard aan te passen.

OPHANGING
De speciaal getunede vering van Showa geeft de Zero DS een veerweg van 178 mm voor een comfortabele rit op vrijwel elk terrein. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of over je favoriete landweg.

WIELEN EN BANDEN
Met de Zero DS rijd je zelfverzekerd over bochtig asfalt of onverharde landwegen want de Pirelli MT-60 banden bieden superieure tractie, duurzaamheid en uitstekende handling. De banden zijn gemonteerd op duurzame gegoten lichtmetalen velgen en de holle vooras verlaagt het onafgeveerde gewicht en verbetert de handling.

DIRECTE AANDRIJVING
Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijke gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 135 km/h met bijna pure efficiëntie, terwijl elektrische energie geruisloos wordt omgezet in stuwkracht. De Zero DS heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is direct gekoppeld aan het achterwiel via een koolstofvezelriem.

TANK
De standaard Zero DS “tank” is voorzien van een ruime en afsluitbare opbergruimte, perfect voor het opbergen van persoonlijke items zoals mobiele telefoons, een portemonnee of handschoenen. Voorkeur voor sneller opladen of een groter rijbereik? Verwissel de standaard tank voor de Charge Tank-optie voor 6x sneller opladen of gebruik een Power Tank-accessoire die zorgt voor 3,6 kWh extra accuvermogen.

Vraag onze experts

Wil je alles weten over financial en operational lease, dit product of wil je direct een vrijblijvende aanvraag indienen? Neem contact op

Bel ons WhatsApp